....bara skolavslutningen kvar....

Ja då var redovisningen av ex-arbetet klar...och det gick hur bra som helst.... Så nu så är jag ledig fram till nästa onsdag när det är avslutning på Sjömagasinet.... Gillar när skolan bjuder en på såna fina ställen man inte har råd med själv... =)))

Här kommer korten jag gjorde häromdagen:

image24

Kort till min vän som fyller år när jag är i Kina, liftat från Muhren, måste säga att jag älskade hennes kort...är inte alls lika nöjd med mitt... =))

image25

Mitt första kort med gömd tag... Testade för första gången att stämpla trycket på ett mönstrat papper och klippa ut kläderna och limma på...är jättenöjd.

Har även gjort ett kort i dag till scrappiz veckoutmaningen, tyckte skissen var hur snygg som helst....laddar upp det här senare. Kallar mig jennika på scrappiz.


Kommentarer
Postat av: Petraso

herre gud coach dig???? Du är kanon duktig Jossan! Suverän färgläggning super snyggt med pappers klänningen...Och Älska glitter Ramen!!!!!
Men varför ska du reta mig så och ha en bild på dig med den DÄR ursnygga Tröjan som var slut när jag rusade til butiken efter ha träffat dig.....
Ska försöka ta mig in på scrappiz och kolla din utmaning....( servern har nog hängt sig) lovar kommentera kortet där! Skönt att skolan snart är slut flyttar du tillbaka till V-berg då????

2007-05-08 @ 20:40:12
URL: http://petraso.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0