Semester...

I kväll fick jag en beställning på ett kort till en Lina som fyller 18 år nästa vecka, men iom att jag ska iväg på semester i morgon så passade jag på att sätta mig direkt för Mikael är ändå ute o spelar golf så jag hade ändå tänkt sätta mig och pyssla lite....det är ju så kul, framförallt när det är till någon speciell så man får tänka lite vad som skulle passa och när man kan sätta ditt ett namn eller en ålder....
Sen är det en av mina bästa kunder som beställde det och då är det alltid extra roligt...
Hoppas du blir nöjd Lisbeth.. =)))

image76

Årets första julkort!

Då var årets första julkort gjort....kändes lite skumt....men samtidigt är jag väldigt trött på alla pastelfärger så lite rött och grönt kändes kul....och det gäller ju att börja i tid om man ska bli klar i tid...=))))

image74

Sen så har jag fått gjort ett beställningskort till mammas vän vars dotter som är badvakt fyller 30 år, så jag tyckte den söta badnymfen från magnolia passade fint.

image75

Sjuk "igen".. =(

Jag var sjuk för två veckor sedan, jätteförkyld, ont i halsen och feber.. så jag stannade hemma en fredag från jobbet, på måndagen mådde jag inte så mycket bättre men tyckte att det var daxs att sluta schåpa sig och masa sig i väg till jobbet trots rinnande näsa och jätteont i halsen. Efter en vecka försvann näsrinnandet och halsen kändes väl lite bättre...hmmm några dagar...i måndags blev det värre igen men iom att jag opererat bort halsmandlarna så tänkte jag mest att det går nog över..tills igår då jag snällt pallade mig i väg till vårdcentralen och fick beskedet HALSFLUSS!!! Trodde jag ju inte att man kunde få utan mandlar så jag har snällt gått till jobbet med feber och halsfluss i två veckor...hmmm.. Hoppas att jag inte startat en epedemi... =))))

Så nu har jag fått vara hemma i går och idag....har mest slöat men i dag fick jag gjort mitt första julkort för 2007....kommer att visas här om någon dag...tar ett tag att torka med allt det glittret..=))

Undertiden kan jag visa två andra kort som gjorts.

image72

image73

Doppresent till lilla söta Ebba.

Då var den äntligen klar jag måste säga att jag är jättenöjd, hade dock velat att Ebba stod med större bokstäver...men har man inget större får det duga...=)))

image71

Då var det daxs att gå i kyrkan igen på söndag....något som inte händer allt för ofta...var mer än ett år sedan sist....=))

Bröllopsfeber......

Jag vet inte vad det är med mig och bröllopskort, måste vara alla söta bröllopsstämplar jag passade på att stämpla upp hos Petra....för fast jag inte känner en kotte som ska gifta sig blev det ytterligare ett bröllopskort i dag.

image70

Utöver det har det inte blivit några kort gjorda sedan sist...håller på med ett litet projekt till en liten Ebba som ska döpas på söndag och det har tagit lite tid..hoppas dock att det ska bli klart idag så jag kan visa det här i morgon.....

RSS 2.0