Förkyld o feber

I går var jag hemma från jobbet och var sjuk, feber och dunderförkyld....så framåt eftermiddagen efter mycket sömn och alvedon satte jag mig en stund och fick ihop två kort innan det ar daxs för ytterligare lite sömn,..,,=)))

image68

image69

Hoppas jag känner mig piggare i morgon så jag kan sätta mig en stund och pyssla när sambon är på golftävling.

Elvis-Bröllop

Jag passade på att låna några utav tjejernas stämplar när jag var hemma hos Petra i helgen och har nu tagit mig tid att färglägga lite och göra några kort.... Bl.a mitt första bröllopskort...är inte gjort för någon speciell, men jag ville så gärna testa att göra ett... Råkade tappa en droppe rött på brudens klänning så valet av färg där blev lätt...=))) Men min mamma gifte sig i rött så det funkar ju även om de flesta gifter sig i vit..

image66
Lite höstfärger, med detta trist väder har man ju ingen lust att göra sommarkort längre...=)) 

image67
Är ingen Elvis-fan...men nu mera ä jag ett stort fan utav Magnolias Elvis-stämpel...Tack för lånet Petra!!

Lånade även Easers Grod-Elvis stämpel...får väl se om det kan bli något kort av den med...

Pysselkväll

 
I går kväll var Petra/Petraso så gullig och bjöd hem mig på lite pyssel, det var jag, hon, och två tjejer jag inte träffat innan, Malin och Pernilla... Verkligen supergoa tjejer alla tre....Och så fina kort de gör sen... Finns mycket inspiration att hämta där..=)) Var jättekul att se hur de arbetar fram sina fina kort och hur alla tre har sin egen personliga stil när det gäller kortmakeri.

Själv så fick jag bara gjort ett helt kort och några halvfärdiga...hade fullt upp med att kolla vilka fina stämplar de andra hade..=))

Gjorde ett dopkort till lilla Ebba som döps ibörjan av augusti , gjorde även klart ett kort som legat halvklart i några veckor och sen i lördags fick jag gjort ett kort oxå.

image63

image64

image65

Får se om jag lyckas göra klart något halvfärdigt kort i kväll eller om jag helt enkelt är för trött..=))

TACK PETRA för en jättetrevlig kväll, men trevligt sällskap och kanongod kycklingsallad.

Nya stämplar

Nu var det ett tag sedan man var inne här och uppdaterade, och man kan ju inte direkt skylla det på det vacra vädret... =))) Jag skyller det på trötthet....har varit så trött sedan jag börjde på mitt nya jobb, så mycket nytt att lära och så många som vill boka en resa för att fly detta hemska väder.

Har köpt lite nya stämplar, några från easer, några från aud-design och en från magnolia där jag även passade på att beställa abigail-alfabetet till in tång.... OCH JAG ÄLSKADE ALLTIHOP!! =)))

Detta är ett kort jag gjort till min kära sambo (kanske ska säga fästman iom att vi slog till att förlova oss förra helgen i Strömstad, men dt låter så himla gammeldags..=))...) som fyllde år häromdagen. Grodan är ju bara så underbar!
image60

Ett beställningskort som min sambo ska få av mina föräldrar. Även denna stämpel kommer från easer.
image61

Sen ett beställningskort som min moster ska få nu när hon fyller år, måste säga att detta kort är nog det jag är mest nöjd med av alla kort jag gjort, någonsin...=)))
image62

Daxs att bege sig till jobbet.

Var är sommaren!?!?!?!?

Tänk så kul man kan ha fast det är mindre bra väder ute....tillbringade större delen av helgen till att göra kort..... Använde mina nya papper från Maja Design mycket...de är bara sååååå somriga och fina... Bra köp!!!!  =) Gjorde även några mindre kort och några tändsticksaskar....men de får jag visa en annan gång....


image59

image50

image51

image52

image53

image54

image55

image56

image57

image58


Sen så har jag blivit utmanad av min "coach" Petraso.... Världens coolaste och snällaste kortmakare....som gör super-fräcka kort om en annan aldrig skulle ha fantasi att komma på..=)

REGLER:Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag är livrädd för fästingar och vågar knappt gå i gräs eller skog på sommaren, det trots att jag aldrig har haft en fästing på mig eller sett en, annat än på djur.

2. När jag köper mat i en korvkiosk så beställer jag inte sånt som andra normallt sett beställer....utan jag beställer pommes frites med mos BARA (vem behöver korv eller hamburgare?!?! )....MUMS!!!

3. Skulle lätt kunna byta ut dagens alla mål mat mot godis!!!!!

4. Har badat med Pirayor, utan att veta om det...=))

5. Jag stressar ner med att baka....älskar att baka och det gör mig lugn.

6. Var skallig tills jag var 2 år, eller det ser åtminstånde ut så på korten från då....var så blond att det såg så ut..=)Vilka ska jag utmana? Känner ju tyvärr inte så många bloggare men jag utmanar de jag känner...dvs:

Maria
Marre
Jessie


Ang. mitt nya jobb så började jag i måndags...och fast det alltid är jobbigt på ett nytt jobb, jobbigt att inte kunna allt och att man måste ställa massa frågor hela tiden..... trots det så stortrivs jag!!! Dagarna går fort och alla är supertrevliga.

RSS 2.0