Examen och Kina

Ja då var examen avklarad...och jag måste säga att det har gått bättre än jag någonsin vågat drömma om....fick ett stipendium och allt... =))) Skönt att det är över, men samtidigt var det trist att säga hej då till alla... man vet ju aldrig vilka man kommer att träffa igen och inte...

I morgon bär det av till Kina, så det kommer inte att komma in några nya inlägg på i allafall 3½ vecka.... Ska bli så skönt att komma iväg...håller på att packa nu, och det är inte min starka sida...vet aldrig vad jag ska ta med mig...=)))

Var inne på arkivet i börja av veckan och hittade det mest underbara fjärilspapper...så i veckan har det blivit 5 kort...varav ALLA är med detta papper... =))

image30

image31

Mitt bidrag till Scrappiz kortutmaning denna veckan.

image32

När jag kommer hem hoppas jag att tre Penny Black stämplar och Mangolias stämpelpacket lsom jag har beställt ligger och väntar på mig....=))))

Eurovision...hmmm

Måste säga att jag är arg efter gårdagens Schlagerfestival....vet att man inte ska hetsa upp sig över sånt...men är man ett schlagerfan långt ut i fingerspetsarna som jag är, är det svårt att låta bli.... Nu tycker jag ju dock att det var rätt låt som vann, men att så många skitlåter hamnade före Sverige det är katastrof... Tycker man borde slå ihop alla småländer till Jugoslavien igen... i allafall i schlager sammanhang ...=)))) De röstar ju inte på låtarna utan på sina grannar....usch fy blä.... Känns som om man inte kommer bry sig om att kolla nästa år för Sverige lär ju inte ens ta sig till final... Skandinavien kanske borde ha en egen lite tävling nästa år..=)))

Nog om det.. tre dagar kvar tills skolavslutningen...och mindre än en vecka kvar tills jag åker till Kina....gud så skönt...längtar!!!!

I torsdags åkte jag ner till Varberg och hälsade på en kompis, vi satt och gjorde kort hela dagen och hade allmänt mysigt....man hinner ju dock inte med så många alster på en dag...=)) Här kommer några i alla fall.

image26

image27

image28
När man öppnar kortet står det en liten dikt till lilla mamma...

image29

Ha en fortsatt bra söndag.

....bara skolavslutningen kvar....

Ja då var redovisningen av ex-arbetet klar...och det gick hur bra som helst.... Så nu så är jag ledig fram till nästa onsdag när det är avslutning på Sjömagasinet.... Gillar när skolan bjuder en på såna fina ställen man inte har råd med själv... =)))

Här kommer korten jag gjorde häromdagen:

image24

Kort till min vän som fyller år när jag är i Kina, liftat från Muhren, måste säga att jag älskade hennes kort...är inte alls lika nöjd med mitt... =))

image25

Mitt första kort med gömd tag... Testade för första gången att stämpla trycket på ett mönstrat papper och klippa ut kläderna och limma på...är jättenöjd.

Har även gjort ett kort i dag till scrappiz veckoutmaningen, tyckte skissen var hur snygg som helst....laddar upp det här senare. Kallar mig jennika på scrappiz.


Barnkorts inspiration

Har varit en härlig helg med rallycross, goda vänner, god mat och dricka och i dag en hel dag med pyssel.
Gjorde detta kort för några veckor sedan, liftat från Muhren.


image19


GIllade upplägget så mycket att jag var tvungen att göra ett likadant i flickfärger oxå... =))) Sen var jag så inne på barnkort att det blev några till av bara farten. Den söta elefant stämpeln är från Forma hantverk.

image20

image21

image22

image23

Hann även med att göra två kort till nära vänner som fyller år de närmsta veckorna, men de ligger på tork så de får jag scanna in i morgon. I morgon så är det redovisning av examensarbetet så jag ska nog öva en gång till innan jag kryper i säng.

Filurer

Efter flera veckor av examensarbete och tariffer så kändes det väldigt skönt att få sätta sig och göra lite kort, köpte ju en del nya på mässan här i Göteborg för en månad sedan och det har riktigt kliat i fingrarna efter att få sätt igång. Köpte bland annat två Filur stämplar från kortmakaren, någon mangolia stämpel och sen några från easer. Köpte även en QK-tång med alfabetet Metro och massa fina papper... =))))

image11

image14

image15

Blev helt kär i Filurerna, så det kommer nog att köpas en och annan till. Det ända är att jag inte lyckas göra svarta och fina stämpeltryck med den med paketet, blir grådassigt hur jag än gör och det irreterar mig lite. Ser till att det är stämpelfärg på hela stämplen och trycker jämt över hela...men ikke...*snyft*

Har även passat på att göra lite andra kort.

image16

image17

image18

Var nog allt för i dag.... längtar tills nästa gång jag får tid att sitta och göra kort...


RSS 2.0