Dille på flaskkort.....

Har nu jobbat lite mer än 2 veckor på mitt nya jobb på Ticket här i Varberg och jag måste säga att jag stormtrivs. Jobbet är kanon och arbetskompisarna är kanon, så det kan inte bli så mycket bättre.... Skulle väl vara att jag har valt helt fel bransch om jag vill bli rik .. =))) Men jag tar hellre ett jobb jag gillar än pengar!

Sen sist har en liten Nova kommit till världen, det är en utav tjejerna jag brukar göra kort med som har fått en liten dotter....så jag var ju bara tvungen att göra ett litet kort... Och Jennie (Easer) var så gullig och stämplade upp lite små Bam Pop monster åt mig (TACK!!!) Måste bara ha denna stämpel nån dag!!!!

image142

Sen så var jag på pysselkväll hos en vän för någon vecka sedan och började göra flaskkort för jag hade två på beställning...och sen bara det rullade på...så nu har jag en hel hög där hemma som bara väntar på att bli bortgivna med en god flaska vin.. =))
Penny Balcks nya stämplar är helt perfekta för flaskkort och minikort, perfekt storlek på motiven och SÅÅÅÅ söta...

image141

image143

image144

image145

image146

image147

Ha en trevlig valborg!!!

KRAM Josefin

Sista dagen på gamla jobbet!

I dag är det sista dagen för mig att pendla till Göteborg, både skönt och trist på samma gång. Ska bli skönt att slippa pendla, men samtidigt trivs jag himla bra här uppe. Men mina nya arbetskollegor verkar väldigt bra dom med så det kommer nog bli jättebra...

Har fått lite kortbeställningar som jag håller på att "beta av", här kommer ett Bröllopskort och ett Konfirmationskort:

image139

image140

Nu ska jag gå och hämta en Banantårta inne på Ahlströms här brevid, den kan jag verkligen rekommendera...så underbart god.... MUMS!

Massa folk på mässan

Jag var ju precis som så många andra på mässan i Göteborg i helgen, närmare bestämt lördag vid öppnandet och jag vet inte riktigt vad jag ska säga....så mycket folk överallt, känns som jag inte orkade titta ordentligt någonstans, var sååååå trångt!!! Men jag lyckades ju självklart göra av med en hel del pengar ändå... =)
Jag kom dit i tron att jag bara skulle ha papper, men det orkade jag inte ens engagera mig i, så det bidde en del stämplar mest och typ 3 papper... Får nog gå in till Format och fylla på med cardstock i veckan helt enkelt...

image138
Köpte även torrchalks och stämplar på Forma som jag var tvungen att testa så snart jag kom hem.

image130
Beställningsbokmärken

image136
Beställningsdopkort till en liten Caisa som döptes i söndags.

image137
Beställningskort till en 45-åring.

Jobbet jag har fått är i Varberg och det är på Ticket som ska öppna där 15 april, ska bli så himla roligt att få vara med och starta upp...

KRAM

RSS 2.0