Vilsen.....

När jag var hos PETRA förra veckan så färglade jag några DF-figurer men har inte lyckats få ihop ett endaste litet kort utav dom sen jag kom hem, tex detta kort har åkt fram och tillbaka på pysselbordet utan att ha blivit färdigt....
Igår lyckades jag äntligen få det klart...men jag har inte bestämt mig för om jag gillar det eller inte... *ler*Ett litet beställningskort till ett brudpar där beställaren inte ville ha ett brudpar på kortet om man inte kunde få brudgumen i UNIFORM!?!?!  =) Kanske vore något att tillverka för stämpelmakarna.... Fick bli ett kort i BoBunnys underbara papper istället....//Josefin

Mysig dag i Kungälv...

I måndags så var jag hos Petra/Petraso i Kungälv och hade en mysig dag med pyssel och prat. Är alltid så kul att träffa henne, händer tyvärr allt för sällan.
TACK GUMMAN, för papparkaksbullar, mat och trevligt sällskap!!! Kommer gärna upp snart igen!!!! =)

Fick gjort 2 kort, självklart med DF-stämplar...=)

Har använd mina nya DF sentiments-stämplar, kul med lite annorlunda ord och meningar som man kan stämpla lite här och där på korten..=)

Har piffat upp mitt Bengt i Paket kort med en av dem som jag tyckte passade kanon:Sen så var vi på 25 och 30 årsfest i lördags och de önskade sig presentkort, så jag gjorde ett litet kort som passade:Idag är det perfekt pysselväder, synd att man jobbar bara...=)
Men i kväll ska jag på bio så jag har något kul att se fram emot, ska äntligen se Sex In The City....*längtar*
//Josefin

Min sambo, blivande kortmakare!?!?!

Min kära sambo är en golfnörd och älskar att spela golf och han är rätt duktig med (stolt).
 I måndags när jag kom hem ville han att vi skulle slå några bollar (såna man använder i trädgården) på gräsmattan...och jag testade och man kan väl säga att jag är allt annat än en naturbegåvning.....sen åt vi och efter det ville han fortsätta slå och jag tyckte nej, jag måste göra lite kort.....då sa han: SNÄLLA...och jag sa: ja, ja om du gör kort med mig sen...och han sa JA tro det eller ej.... =)
Trodde aldrig att han skulle göra det, men han satt faktiskt i flera timmar och knåppade med ett kort...och jag måste säga att jag är impad....han är ju klart mycket bättre på att göra kort än vad jag är på att träffa golfbollen...

Eller vad säger ni?!?!? =)


Idé, färgläggning, ja allt har han gjort själv.....*stolt*

(han har sagt att han inte ska göra om det på länge, länge...*ler*)

Kolla in....

pappochscrap.blogg.se/

Där kan man vinna fina saker...=)

Beställningskort

Fick hem mina nya DF i går, några söta figurer och de svenska texterna. Hade dock inte tillräckligt med EZ-mount och iom att jag bor i Varberg numera så har man inte samma utbud av pysselaffärer. Jag gick till en liten butik som har lite Panduro material och köpte panduros Mount.....HELT VÄRDELÖST!!! Fastnar ju inte på acrylklossarna....så nu får jag snällt montera om allt...hmm...som tur var han jag inte klippa isär alla 75 ord och meningar...=))))

//Josefin

RSS 2.0