Bengt i PaketVisst är han söööt!?!?!  =)

Vad är det första man gör vid löning????

.....självklart beställer man lite nya Doodle Factory!!! =) Längtar tills de kommer, men det går nog rätt fort...brukar skickas från USA samma dag som man beställer, det kallar jag bra service!!!

Fram tills de kommer får jag hålla till godo med de jag redan har (har inte hunnit använda alla än)
 
Här kommer några enkla DF-kort:Söt DF-krokodil!Cool DF-stämpel och Coolt BamPop papper, kan ju bara bli ett coolt killkort.. =)Tycker han liknar Vira Blåtira =) Så därför fick det bli ett litet turkost kort.

Detta kort är istort sett en kopia av ett kort jag såg i en blogg,  jag tyckte så mycket om det, så även om det inte var planerat kopiat så blev det det i slutänden ändå... =)

Längtar tills jag har tid att sätta mig vid pysselbordet igen, men jag jobbar 10 dagar på raken nu så vi får väl se när tillfälle ges....KRAM

Hoppas att ni alla haft en underbar midsommarhelg!

Det har jag haft! =)
Helgen har involverat mycket god mat och dryck, och underbara vänner och familj, kan inte bli bättre....skulle väl vara vädret i så fall....=)
Först igår jag fick lite tid över till att sätta mig och göra lite kort, tur att jag är ledig idag och imorgon med så jag kan få använda mina nya Doodle Factory och BamPop stämplar...=)Den lilla BamPop robot-pojken är ny i min BamPop samling och jag tycker han är sååå underbar!Köpte Kidz-stämplarna på Stämpelmässan i Göteborg för några månader sedan, men har inte använt dom förrens idag....tycler de är jättesöta och så kul att färglägga. Passde perfekt att plocka fram nu när jag fick ett beställningskort till en liten nyfödd William.

Nu ska jag sätta mig och färglägga lite nya motiv....=)
KRAM

Doodle Factory
Mitt bidrag till stämpelgårdens skisstävling, vann inte men är lika glad för det.. =)Äntligen har mina Doodle Factory stämplar kommit och jag var ju bara tvungen att montera och göra ett kort direkt!!! Älskar mina nya stämplar!!!! Vill ha mer, och då köpte jag ändå 9 st.. =)

Paris och Inflyttningsfest

Hade en underbar vecka förra veckan, I onsdags så åkte jag och sambon till Paris på en minisemester (åkte hem redan på torsdagen), var underbart att komma iväg lite och iom att ingen av oss hade varit där innan så var det mycket vi ville se...... (Lägger in lite kort från Paris snart)

Sen i lördags så hade vi inflyttningsfest/ 30-årsfest för Mikael.....blev hur lyckat som helst, vi är så nöjda....vädret var kanon så vi kunde sitta ute större delen av kvällen vilket var bra då vi var runt 30 pers.......höll på fram till 5 tiden på morgonen och det är jag inte så van vid längre så det känns nu, hade problem att ta mig upp ur sängen både i går och idag... =) Börjar kanske bli gammal... =)

Igår så var jag hemma hos en annan tjej här i Skällinge och gjorde lite kort, vi brukar träffas ungefär varannan vecka, och det är kul....brukar få en del gjort när vi träffas och det är bra nu när det är så fint väder för jag tar mig inte tid till att sätta mig annars så mycket... I går fick jag gjort dessa 3 beställningskorten:


image161
Till en tjej nere i Tyskland som väntar tvillingar.


image162
Kort till en 25-årig kille


image164
Ett bara för att kort, liftat av Jennie och Nina...älskar mina nya BamPop....

Ha en underbar dag i solen!!!

RSS 2.0