Joy-fold card

Blev tillslut klar med detta enkla kort, vikningen heter joy-fold och är egentligen 2 kort som man satt ihop till ett =). Oxå denna vikning var väldigt enkel och kan varieras i det oändliga, både storleksmässigt och utseendemässigt.

Så här blev min variant:Ursäkta de dåliga bilderna, men ljuset är inte det bästa idag....regn och moln så långt ögat kan nå....
//Josse


Criss-Cross card

Fortsätter att försöka mig på lite olika kortvikningar, igår kväll när jag och lilleman var ensamma så fick det bli ett kort som inte var så tidskrävande och då passade Criss-Cross kortet bra. Var lätt att göra men oxå lite annorlunda och kul.Är som ett litet öppet kuvert med ett enkelt kort innuti.Så här blev det tillslut!

Nu ska jag göra lite lunch, sen hoppas jag att jag får tid att göra klart Joy-fold kortet som jag började på igår.
//Josefin


Free standing Pop-up card

Har suttit en hel del på internet när jag ammar lill-prinsen och har hittat en hel del kortvikningar jag vill testa på, igår så kom turen till Freee standing pop-up card:

 
kortet hopvikt
 
kortet uppfällt

Kommer defenitivt göra fler kort med denna vikningen, det var både lätt och roligt.
//Josefin


Scrap that baby Prompt 20 Holiday Baby
I ett hus......

Ett litet hus jag gjort åt Scrap och Korthuset

 

När man öppnar det ser det ut så här:  
 

Allt material kommer från Scrap och Korthuset
de har även en blogg

//Josse


Lite beställningskort...

Gick igenom lite fotomappar här på datorn för att rensa lite och hittade lite kort som hamnat fel, det var beställningskort från i sommras som hade hamnat bland korten från våran dag på Borås Djurpark...=)

Här kommer några av dem://Josefin


Litet trifoldkort med titthål.....

Hann med ett litet kort i går, lite annorlunda och väldigt enkelt:hopvikt mäter kortet 10*10
har stämplat framsidan med snöflingor i versamark och använt klart embossingpulver
skurit ut en cirkel med coluzzle så att man ser en del av stämpelmotivet och skurit ut en lite större cirkel i mönsterpapper som ram.


när man öppnar kortet ser det ut så här.


så här ser det ut fullt uppvikt.

Idag väntar en dag i goda vänner sällskap, först är vi bortbjuda på eftermiddagsfika och i kväll ska vi bort på spelkväll med tahimat.....
//Josse


sovande barn...

Sambon tyckte igår att jag tog upp för stor plats utav köksbordet till mina pysselsaker hmmmm , så jag plockade ihop dem innan jag gick o la mig. Men nu sover barnen SAMTIDIGT!!! och jag hade så gärna satt mig en stund, men jag ger mig katten på att de vaknar så fort jag fått fram allt. Har ju mitt pysselrum i källaren men det är lite svårt att gå ner dit när man är hemma själv med 2 barn...får försöka komma på en bra lite mer permanent lösning till de pysselsaker jag använder just nu här uppe så jag kan sätta mig de små stunder som erbjuds.

Fick i allafall färdigt det sista ramkortet i går:Antar att jag borde passa på att göra lite nytta nu när barnen sover, finns ju massor som borde göras.....
//Josse


mer jul......

Har redan fått gjort mer julkort i år än på hela förra året tror jag....=)
Skönt att få använda upp lite papper och använda stämplarna jag köpte på mellandagsrean 2009!!!!

Julkort #3kortet är 10*10, tomten är en favoritstämpel från Slöjd-detaljer, textstämplen är en från Jennies (Deleelsias) underbara ark med julstämplar och papprena är från ladybug and friends

Julkort #4korten är i storlek 10*15 och stämplen är från The Greeting Farm

Har haft en mysig dag ute i snön med familjen i dag, skottning, pulkaåkning och promenad. Nu är det daxs att städa ut julen, lite trist för jag älskar att tända granen varje morgon men det är snart inga barr kvar på den. =)
//Josse


Julklappar till dagisfröknarna

Det där med julklappar till dagisfröknarna är inte så lätt, man vill ju visa sin uppskattning samtidigt som det inte får kosta förmycket för de är ju några stycken (5 st i vårt fall). Jag gjorde små trekantiga "askar" utan lock som jag la i några värmeljus från yankee candles med juldofter.

 

Sen slog jag in dem lite enkelt (enkelt och enkelt, slå in trekantiga saker snyggt var inte lätt) och gjorde tags med inkidos fina stämplar.Hoppas o tror att det blev uppskattat.

//Josefin


Julkort #2 år 2011

Ännu ett ramkort, detta med en liten ficka innuti där man kan sätta en cd-skiva eller pengar.Älskar stämplarna från Stampavie, stämplar man blir glad av tycker jag. Goa runda tomtar precis som de ska vara. =)

//Josefin


ram-kort

Nytt år och det gäller att börja med julkorten i tid om man ska bli klar...;)
Såg en beskrivning på ram-kort och var tvungen att testa, började på 3 st men det är bara detta som blvit klart: Var lite pilligt att göra men väldigt kul. Är nog inget kort man ska skicka på posten, tror jag ska göra nästa med en liten ficka för pengar eller en cd-skiva så kan man slå in den som julklapp. Blir ju som en liten tavla som står väldigt bra själv.
Bilder på de andra 2 korten kommer så snart de är klara.

Blir nog en hel del julkort här detta året då jag har massa julpapper som bara ligger, borde använda dem så jag kan köpa nya med gott samvete nästa vinter...=)

//Josefin


RSS 2.0