Nya DT-kort för format och husvisning!

Lite inspiration inför Alla Hjärtansdag med material från Format och Inkidos underbara stämplar:

image103

image111

image113


Min allra första handgjorda dörrkrans...måste säga att jag blev väldigt nöjd så den får nog hänga uppe tills fåglarna ätit upp den =)

image110

Och till sist, VÅRAT UNDERBARA HUS!!!!! Som vi stormtrivs med!!!

image112


KRAM
Bättre sent än aldrig!

Äntligen har jag lyckats få in en del av förra årets skörd julkort. Fick snällt gå upp med mitt lilla USB-minne till killarna däruppe som sitter och uppdaterar och underhåller våran hemsida här på jobbet (på ren svenska, de har säkert jätteflotta titlar egentligen) och fladdra lite med ögonfransarna så de kunde lägga in lite bilder åt mig... =)

Först några flaske-kort:
image86

Gav detta och en flaska rött när Petraso var gullig och bjuda hem mig på en pysselkväll innan jul. Passade på att scrappa med mitt favorit-recept.

image98

DT-kort åt Format  med deras söta lucia och stjärngosse och ett litet recept på lussebullar.

image89

Dopkort på beställning.

image90

Beställningskort till en 30-åring.

image92

image93

image95

image96image99

image100

image101

image102

Och slutligen några av alla julkort jag gjorde 2007, blev ca 60-70 st. Så det är skönt att det inte ska göras några nya julkort på några månader... =)

KRAM


Äntligen tillbaka! =)

Usch så dålig jag har varit på att uppdatera, det är 3 månader sedan sista....jag skäms riktigt... =)
Får väl skylla på att jag har haft mycket annat att göra, vi flyttade till vårat underbara hus den 16 november och sen har det tagit den mesta tiden.
Har varken internet eller data där hemma eftersom min data är på lagning....och man vet aldrig hur lång tid det kan ta.... =)

Men jag har även hunnit producera ett antal kort, mest julkort...efter jul har jag tagit det lugnt men börjar känna suget efter att pyssla igen...så det får nog bli några till alla hjärtans dag. Har även fått ett nytt DT-paket från Format som jag längtar efter att sätta fingrarna i.

Hade tänkt visa 2007 års julkort, men tyvärr så funkade inte mitt USB-minne här på jobbet....de har väl antaglien spärrat sånt för att man ska jobba när man är här.. =)

Men jag hoppas jag både kan lägga upp lite kort och lite bilder på vårat fina hus snart.

KRAM


RSS 2.0