Ett beställningskort

Min mamma ville ha ett kort till min moster som fyllde 63 år. Hon gillar att bada så jag lånade en kompis stämpel så här blev det tillslut, fotat med sambons mobiltelefon:

image48

Nytt jobb

Då har midsommar helgen passerat och man tycker att NU borde sommaren vara här...men det är moln på himmeln så långt ögat kan se....och regn!!!

Midsommar var kanon trots att det regnade konstant hela dagen....alltid trevligt att umgås med familj och goda vänner.

På våran pysselkväll i onsdags fick jag gjort endast ETT kort....men jag fick stämplat upp de andras stämplar så jag har ett tag. Dagen efter (efter en tur till Ge-Kås) satte jag mig en stund och fick gjort några till.

image45

image46

image47

Vad har mer hänt sen sist....jo visst ja...fått ett jobberbjudande och tackat JA....så på måndag klockan 9 börjar jag....ska bli kul. Visst det är bara ett vikariat, men det kan ju alltid bli mer... =))))


Midsommar

Då var dom första korten gjorda med de nya magnolia-stämplarna....Gud så söta de är....Framförallt flickan med flätorna och pojken med fotbollen...

I dag ska jag på min första jobbintervju sedan skolan slutade....lite nervös är jag allt... =)))) Sen åker jag ner mot Varberg för att ha en pysselkväll med två tjejer....och sen stannar jag därnere över midsommar....liten minisemester....

image40

image41

image42

image43

image44

Ha en bra midsommar... KRAM

Mamma Mia vad bra det var...

I lördags kom min älskade mamma upp och hälsade på...vi gick på stan (släppade med henne till både Format och Arkivet =)))....)...och sen på kvällen var vi på Mamma Mia...Den var grymt bra!!!!
I går så kom pappa upp för att hämta mamma och de var gulliga och bjöd ut mig och Mikael på mat, första gången vi har lyckats få bord på Rumpanbar en söndag...=))))

I dag har jag suttit och pysslat med kort hela dagen, skönt att bara kunna ta det lugnt och få producera..=)))) Här kommer några av dagens alster.

image36
Min nya favvostämpel...visst är han cool!?!?!? =))

image37

image38

image39

Nu i kväll har jag stämplat upp mina nya magnolia stämplar och färglagt så förhoppningsvis blir det lite nya kort i morgon..


Hemma igen...

Ja då var man hemma igen... Kina var fantastiskt...men det är alltid skönt att komma hem igen när man varit borta några veckor.... Vi började i Peking och avslutade i Hong Kong, blev lite smått förvånad när vi näst sista dagen sprang på en Stämpelaffär i Hong Kong....självklart var jag tvungen att smita in en sväng...kom därifrån med 4 nya Penny Black stämplar...=) Var inte jättemycket billigare men lite.... Hade även beställt 2 Penny Black stämplar från Poppes och Magnolias månadspaket som låg här och väntade på mig när jag kom hem... =)))

Här kommer lite kort med några av de nya stämplarn.

image33
Ett beställningskort till en 50 åring.

image34

image35
Såg ett liknande kort som någon gjort för ett tag sedan och tyckte det var så sött, kommer tyvärr inte ihåg vem bara...=)

Har precis monterat alla magnoliga-stämplar så det ska bli kul att få använda dom.

RSS 2.0