Till Mor

Årets morsdagkort (och svärmors-kort) gjorde två lika dana...... mamma fick även såna där handskar man har i duschen för döda hudceller, fast dessa vara bruna och stod Potatis på och skulle användas till nypotatis....de fick toppbetyg så nu måste jag inhandla sånna till mig själv med.. =)

image158  

http://www.waschbaer.de/pictures/articles/large/2373900.jpg

Två "Choklad-Kort" som jag jag gjort på beställning:

image159                image160

Färgglatt!

Äntligen har mina älskade BamPop-stämplar landat i brevlådan...tycker de är sååå fina!
Hittade ett kort på nätet som jag fastnade för, så jag härmade upplägget på dessa två kort, tyvärr kommer jag inte ihåg vem det var jag såg det hos....

image154

Har kommit in i en period där det ska vara färgglatt, så mycket turkost, rosa, grönt, orange och gult blir det för tillfället...=)

image155


image156

Har även gjort ett bidrag till Stämpelgårdens skiss-tävling....har aldrig varit med i en utmaning eller tävling förut så det är kul....får inte visa bidraget här än dock, men det kommer så småningom.

Nu ska jag bege mig till jobbet, och i kväll så är det ESC semi som gäller för hela slanten!!!

Kallmålning

Gör ju inte bara kort utan har i flera år målat porslin och de sista 2-3 åren även testat på kallmålning. För någon månad sedan var vi nere på Porslinsblomman i Halmstad en lördag och då passade jag på att göra dessa små söta paddor/grodor att ha i mitt trädgårdsland:


image150

image151

För 2 år sedan gjorde jag dessa:

image152

Älskar denna typ utav målning, bara att borsta och blir man inte nöjd så är det bara att borsta över...inte som porslinsmålning där man måste vara så noga hela tiden...=) Men porslinsmålning är kul det med....har blivit en hel del tomtar med åren.

image153
En bild av vårt hus som är taget på annandag påsk.

I morgon är jag ledig, hoppas jag får gjort lite kort då....de sista helgerna och lediga dagar har gått åt till att förberedda för häckplantering som ska ske på lördag och att fixa i trädgården.....

KRAM

After eight parfait

6-8 port:

3 äggulor
3 msk florsocker
15 bitar after eight

3 msk vatten
3 dl vispgrädde eller mellangrädde

1. vispa äggulor och florsocker vitt och pösigt.
2. värm vattnet och smält chokladbitarna i det under kraftig omörning.

vispa ner chokladen i äggmassan.
3. vispa grädden och blanda den i smeten.
4. frys glassblandningen i en form 4-5 timmar.


Hur gott som helst och enkelt att göra!!!
MUMS!!!

Vinn Inkidostämplar!!

Från Formats blogg:
Vi lottar ut 3 stämplar från Inkidos senaste kollektion!
Det du behöver göra för att vara med i utlottningen är följande;Gör ett kort där du använder minst en Inkido-stämpel (gammal som ny), maila en bild på kortet till formatpapper@hotmail.com (max 95kb - ca 400x400 pixlar) tillsammans med ditt namn, mailadress, ev bloggadress och hemadress.
Du skall även lägga upp kortet på din blogg (om du har sådan) och nämna att det är Formats tävling. Vi kommer lotta ut en stämpel till 3 av er som skickar in. Vi lägger upp alla fina kort som kommer in här på bloggen, så ni kan få inspiration från andra kortmakare.
 Senast 31 maj vill vi ha ditt bidrag.

Nu väntar vi på era bidrag så stämpla på!

LYCKA TILL!!!
Kram Josse

      
Bilder på några av de nya stämplarna,
visst är de fina!!!
(klicka på bilderna för att få dem större)

RSS 2.0